Våre tjenester

Vi leverer kameraproduksjoner, livesendinger og AV-teknikk fra A til Å. Våre tekniske systemer og løsninger sørger for at du som kunde kan være sikker på at budskapet ditt når frem.

Kameraproduksjon

Vi leverer kameraproduksjoner i alle størrelser og formater

Pris fra

15 000,-

Les mer

Livestreaming

Gå live foran et stort publikum. Vi sørger for en trygg avvikling av teknikken, så du kan fokusere på budskapet ditt.

Pris fra

15 000,-

Les mer

Live-on-tape

Vil du ha direkte-opplevelsen av en direktesendt video, men like god trygghet som når man redigerer? Vi kan spille inn og spille av "live on tape", video som spilles av for publikum som tilsynelatende er live.

Pris fra

6 990,-

Les mer

Fulldigitale sendinger

Fulldigitale sendinger er en unik måte på å spare både økonomi og klimautslipp. Her slipper du å samle alle deltakerne dine på ett sted - de kan sitte hjemme eller på kontoret, og deltar digitalt i din livesending.

Pris fra

10 000,-

Les mer

A/V-teknikk

Hvis PowerPoint-presentasjoner, videoer og introlåter er noe som stresser deg, så kan det lønne seg å leie en erfaren AV-tekniker som kan ta seg av dette for deg.

Pris fra

5 500,-

Les mer

VR og AR

Hvis du ønsker å ha en produksjon på månen, men ikke har råd til å leie inn et romskip, er en AR-sending det beste økonomiske alternativet!

Pris

Ved forespørsel

Kontakt oss

Avanserte tekniske løsninger

Trenger du noe helt unikt, noe som ikke finnes på markedet? Vi har bred erfaring innen utvikling av egne systemer og tekniske løsninger. Våre in-house utviklere står klare til å ta din idé til ferdig produkt i løpet av kort tid.

Les mer

Systembygging

Med lang erfaring med å bygge systemer for oss selv, har vi også begynt å bygge AV-systemer for andre selskaper også. Vi finner passende komponenter i samarbeid med deg og monterer disse sammen i et pent og servicevennlig rack med spesiallagede rackpaneler med merkede inn- og utganger.

Les mer

Installasjon

Dersom du har planer om å lage ditt eget TV-studio, eller har andre AV-tekniske løsninger du ønsker å få permanent installert, så kan vi hjelpe deg.

Kontakt oss

Konsultasjon og opplæring

Dersom du har elever eller ansatte som trenger opplæring innen A/V og streaming, kan vi tilby dette. Vår lange erfaring i bransjen gjør at vi vet hvilke fallgruver som kan oppstå dersom man ikke gjør ting i riktig rekkefølge.

Kontakt oss

Egenutviklede produkter

Det er ikke alltid man finner det man trenger på markedet. Derfor startet vi en produktutviklingsavdeling som vi har kalt Multicam Systems. Avdelingen jobber med forskning og utvikling innen produkter til streamingbransjen.

Les mer

Har du sett nok?

Du nådde helt til bunnen! Gratulerer. Ta kontakt med oss i dag!

Få et uforpliktende tilbud

Utviklet in-house av Multicam Media AS