Programmeringstjenester

Har du et spennende prosjekt, men mangler teknikken? Vi utfører de fleste programmeringsoppdrag - og det trenger ikke være direkte relatert til streaming.

Interaktive sendinger

La seerne bli en del av sendingen din, og øk engasjementet. Vi har solid erfaring i å lage interaktive sendinger for noen av verdens største merkevarer.

Les mer

Telialigaen

De siste årene har vi levert innholdet til LED-skjermene på Telialigaen. Dette har bestått av et lite system som henter data fra spillet, og viser dette på skjermene som live grafikk.

Norwegian Drift Championship

For Norwegian Drift Championship har vi, i tillegg til å levere en komplett kameraproduksjon med streaming mot Facebook og YouTube, også levert et konkurransesystem. Systemet har forståelse for reglementet i drifting, og dommere fyller ut poeng og stemmer i en webapplikasjon underveis i konkurransen. Disse dataene vises som live grafikk underveis i sendingen, i tillegg til at systemet også produserer live resultatlister.

Disney Onwards

Med vår unike integrasjon i samarbeid med Twitch og Disney fikk vi overrasket influencere over hele verden med fjernstyrt kontroll av videofiler.

Er du klar?

Vi venter bare på at du skal ta kontakt.

Kontakt oss i dag

Utviklet in-house av Multicam Media AS